Becali vrea sa angajeze un SIMBOL al Rapidului la Palat: "Ii dau 2.000 de euro pe luna, sa nu plece din tara!" Ce valiza cere de la Borcea:

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Martie 2012, 21:36
Data actualizarii: Marti 06 Martie 2012, 21:36

Steaua – Astra 2, miercuri ora 15:00, in direct la Sport.ro si LIVE pe net pe voyo.ro.

Un simbol al Rapidului a primit azi oferta sa lucreze la Steaua.

Patronul Stelei se face frate si cu dinamovistii. Le-a propus in gluma dinamovistilor sa vina cu o valiza. Pentru ca Steaua s-o incurce pe Cfr Cluj, iar titlul sa ajunga la Dinamo.

 Becali s-a intalnit la tribunal cu Rica Raducanu. L-a chemat la Steaua pe portarul legendar al Rapidului.

Mare rapidist, Rica Raducanu a jucat un an si la Steaua. In 2008, cand Steaua si-a deschis muzeu, Rica a fost invitat in Ghencea.

"Mi-ar parea rau sa plece din Romania. Eu l-as angaja la Steaua. Se gaseste ceva si pentru el. 2000 de euro pe luna tot ii dau. Nu cred ca suporterii ar avea ceva cu el, pentru ca Rica nu este simbolul Rapidului, este simbolul Romaniei", spune Becali.

Pana sa primeasca verdictul in cazul valiza, Becali va merge la Cluj. Steaua are meci acum in orasul in care i-a fost confiscata valiza lui Becali.

"Anul asta e mai usor sa fim de Paste pe primul loc", e convins Gigi. 

Daca nu se va intampla asta, Becali ar vrea ca titlul sa ajunga la Dinamo, nu la CFR Cluj.
"Daca, de exemplu, finul Borcea are nevoie de puncte sa bat CFR-ul, nu trebuie sa vina cu valiza? Ttrebuie sa pregateasca o valiza din piele de crocodil", mai spune Gigi.  
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!