Barcelona - Real Madrid se joaca LUNI la 22.00! Vezi aici MOTIVUL!

Real Madrid Barcelona Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2010, 13:50
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2010, 13:51

El Clasico Barcelona si Real Madrid, care ar fi trebuit sa se joace in week-end-ul 27/28 noiembrie, se va disputa la 29 noiembrie!

"Liga Profesionista de Fotbal (LFP) a programat pentru luni, 29 noiembrie, la ora locala 21.00, meciul FC Barcelona - Real Madrid, din cauza coincidentei cu alegerile parlamentare din Catalunia si a problemelor de securitate ce ar putea fi cauzate de cele doua evenimente", se arata intr-un comunicat al LFP.

Programarea "El Clasico" pentru ziua de sambata, 27 noiembrie, nu era posibila deoarece ambele echipe vor juca in acea saptamana si meciuri in Liga Campionilor.

Potrivit Jaume Roures, proprietarul Mediapro, unul din grupurile care detin drepturile de televizare a meciurilor din campionatul Spaniei, decizia a fost motivata si de faptul ca in alegeri sunt implicati numerosi voluntari si angajati din Catalunia, printre care se numara si multi fani ai FC Barcelona.

Dupa 10 etape, FC Barcelona ocupa locul doi in clasamentul campionatului Spaniol, cu 25 de puncte, la un punct de liderul Real Madrid (26). Meciul FC Barcelona - Real Madrid este programat in etapa a XIII-a a campionatului.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!