Mihai Stoica Cristi Sapunaru Rapid Superliga

Mihai Stoica, reacție genială după suspendarea primită de Săpunaru: ”Poate îi dădeau o repriză”

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic suspendarea primită de Cristi Săpunaru în urma scandalului de după meciul cu FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 22:35

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a 10-a cu FCU Craiova, încheiat 1-0. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar acum a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400RON amendă.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reacționat ironic după suspendarea primită de căpitanul Rapidului.

"Ce e interesant e faptul că dacă o suspendare e, cuantumul e mai mic decât de patru etape, nu se poate face recurs. Ar fi trebuit Comisia de Recurs, astăzi... Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Crăciunescu: „Minim 5 etape trebuia suspendat”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre sancțiunile primite de Cristi Săpunaru, luând în derâdere decizia de a fi suspendat o singură etapă.

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie...

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies