Asta da NEBUNIE! A dat FOC casei mamei lui dupa ce Liverpool a luat titlul de campioana in Anglia! Cum a fost posibil acest lucru

Liverpool Premier League Stiri Asta da NEBUNIE! A dat FOC casei mamei lui dupa ce Liverpool a luat titlul de campioana in Anglia! Cum a fost posibil acest lucru
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2020, 13:32
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2020, 13:56

Matthew Kilty a fost martor la atentatul de pe Manchester Arena din 2017, de la concertul sustinut de cantareata Ariana Grande. 

Tanarul de 23 de ani care suferea de PTSD (sindrom post-traumatic) a fost internat in spital, dupa ce Liverpool a sarbatorit cu artificii castigarea campionatului. Dupa cum admite mama lui, Kilty ar fi incendiat casa si ar fi lasat-o sa arda inainte de a ajunge la spital. 

El a fost condamnat la inchisoare sambata pentru punerea in pericol a vietii unor persoane, port ilegal de arma alba si detinere de cannabis. 

Motivul pentru care Matthew Kilty ar fi incendiat casa ar fi fost acela ca baiatul ar fi suferit un soc cand a auzit artificiile, aducandu-si aminte de atentatul de la Manchester, la aceste lucruri adaugandu-se si o despartire de prietena lui recent.

Kilty ar fi fost in stare de ebrietate cand a savarsit fapta. El a lucrat in trecut pentru o firma care organiza evenimente pirotehnice.

Judecatorul care a luat decizia de condamnare a lui Kilty ar fi spus: "Ai incendiat o casa si dupa ai fugit. Ai mare noroc ca unchiul tau a vazut asta la timp!"

La atentatul din Manchester, un tanar libian a detonat un dispozitiv explozibil omorand 23 de oameni si ranind alti 119.

FOTO cu Matthew Kilty, tanarul care a incendiat casa mamei lui: 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!