ARDE stadionul! Gest fara precedent in urma PROTESTELOR violente din strada! Imagini incredibile in Europa! VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 13:05

	ARDE stadionul! Gest fara precedent in urma PROTESTELOR violente din strada! Imagini incredibile in Europa! VIDEO

Stadionul celor de la Dinamo Kiev a fost incendiat!

Peste 200.000 de oameni protesteaza pe strazile din Kiev impotriva masurilor luate de Guvern privind sanctiunile si drepturile oamenilor care protesteaza dintr-un motiv sau altul.

Liderul opozitiei de la Kiev, Vitali Klitschko a venit in mijlocul lor, pentru a-i calma, inarmat cu un megafon. Insa a primit gaze in plina figura si nu mult a lipsit pana cand manifestantii sa inceapa o agresiune fizica impotriva sportivului - VIDEO AICI

Actiunile impotriva presedintelui Ucrainei au inceput dupa ce Ianukovici a refuzat sa semneze un acord de asociere cu Uniunea Europeana, lucru care n-a fost pe placul ucrainenilor. Acestia au organizat mai multe proteste impotriva lui Ianukovici, care la randul sau a inasprit legile care reglementeaza protestetele de strada.

Replica lui Ianukovici a infuriat si mai mult populatia, iar duminica 200.000 de oameni au ocupat centrul Kievului si au avut mai multe ciocniri violente cu fortele de ordine. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa.

Mai departe, totul a degenerat! Stadionul celor de la Dinamo Kiev a fost luat cu asalt si incendiat, insa a fost afectat intr-o mica proportie. Arena de 70.050 de locuri a fost pusa in pericol de fani, iar autoritatile au incercat sa fie atente ca totul sa nu degenereze intr-o tragedie de proportii.

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies