FOTO ȘI VIDEO Apariție rară! Ianis Hagi, alături de logodnică la semnarea noului contract! Cum au fost surprinși cei doi 

Ianis Hagi Deportivo Alaves elena tanase Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 August 2023, 11:35
Data actualizarii: Joi 31 August 2023, 11:49

Ianis Hagi (24 ani) a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, grupare din LaLiga. 

Mijlocașul român a semnat cu echipa din prima ligă a Spaniei, fiind prezentat oficial pe 30 august. Ianis Hagi a semnat contractul cu noua echipă, iar la prezentare a fost însoțit chiar de logodnica sa, Elena Tănase, o prezență discretă. 

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, deși au evitat să se posteze pe rețelele sociale sau să apară împreună la evenimente. În luna iunie, Ianis însă a decis să facă pasul cel mare și și-a cerut în căsătorie partenera, la Paris, chiar în fața Turnului Eiffel. 

Ianis Hagi, alături de logodnica Elena la prezentarea pentru Deportivo Alaves

Deși discretă în apariții, tânăra Elena l-a însoțit pe Ianis la semnarea noului contract. Cei doi au fost filmați de oficialii clubului mergând împreună către baza grupării iberice, unde mijlocașul își va începe noua aventură în fotbal. 

Ianis Hagi, prezentat la Alaves

"Este o onoare de a purta numele de familie Hagi, dar presiunea mă face să fie mai bun, mai motivat", a spus mijlocaşul român, fiul fostului mare jucător Gheorghe Hagi, care va purta tricoul cu nr. 10 la noua sa echipă.

Ianis Hagi a vorbit în engleză şi spaniolă la conferinţa de presă de prezentare, adăugând că este ''emoţionat'' să se afle la un club cum este Alaves.

Ianis Hagi a mai spus că a vorbit cu tatăl său, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Real Madrid, şi cu fostul jucător al lui Alaves, Adrian Ilie, despre clubul basc, "deci decizia a fost uşoară".

"Este o oportunitate grozavă şi un vis să joc în La Liga. Întotdeauna mi-a plăcut stilul de joc din La Liga şi vreau să arăt ce pot", a mai spus Ianis Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!