"Cel mai bun de pe teren!" Presa spaniola a avut o reacție de zile mari după ce Ianis Hagi a fost titular cu Real Madrid

Ianis Hagi Deportivo Alaves Real Madrid Spania Ianis Hagi / Foto: Imago Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 00:43
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 00:44

Ianis Hagi (25 de ani) a fost titularizat în partida dintre Real Madrid și Alaves, terminată cu victoria "galacticilor", scor 5-0, în etapa cu numărul 36 din La Liga. 

Această oportunitate vine după ce, în meciul precedent cu Girona, Ianis Hagi a o livrat pasa de gol care a stabilit scorul final de 2-2. Românul fusese introdus pe teren în minutul 63.

Cu toate că rezultatul final nu a fost favorabil echipei sale, internaționalul român a reușit să atragă atenția jurnaliștilor spanioli prin eforturile sale spectaculoase. În debutul meciului, în minutul 7, Ianis Hagi a încercat un șut de la mijlocul terenului și a încercat să-l surprindă pe portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois. Deși execuția a fost îndrăzneață, mingea a trecut pe lângă țintă. VEZI GALERIA

Ulterior, în minutul 36, Hagi a avut o altă ocazie notabilă, când, după ce a trecut de un adversar, a încercat un șut de la distanță dar execuția a fost apărată de portarul belgian. În partea secundă a jocului, în minutul 57, Hagi a preluat o pasă în careu, a evitat doi adversari și a încercat un șut la colțul scurt, dar Courtois a avut un reflex senzațional și a reușit să respingă mingea în corner.

Cum a reacționat presa spaniolă

Jurnaliștii de la AS.com au remarcat încercările spectaculoase ale lui Hagi și au avut doar cuvinte de laudă.

"Hagi, cel mai bun de pe teren pentru Alaves. Decarul are o prestație foarte bună chiar dacă echipa sa are dificultăți. A fost cât pe ce să înscrie dar Courtois i-a fost nașul."

"Hagi a căutat un gol spectaculos! Românul a încercat să-l surprindă pe Courtois de la mijlocul terenului, dar fără noroc."

"Hagi a încercat o execuție în forță din colțul careului dar portarul belgian a intervenit din nou!"

"Hagi a încercat un șut pe jos, la colțul scurt, dar portarul a avut un refelx pur și simplu miraculos. Cel mai bun din tot meciul" au scris spaniolii de la AS.com despre prestația lui Ianis Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!