Anuntul surprinzator al celui mai bogat om din Romania! Cui ii va da Ion Tiriac toata averea

Autor: Sport.ro
Luni 07 Septembrie 2015, 17:20

	Anuntul surprinzator al celui mai bogat om din Romania! Cui ii va da Ion Tiriac toata averea

Ion Tiriac este cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 1,5 miliarde de dolari

Ion Tiriac a vorbit, intr-un interviu pentru publicatia Capital, despre destinatia surpriza a averii sale. Cel mai bogat om din Romania se gandeste sa isi doneze toti banii unor fundatii.

"O sa vedeti care este valoarea exacta a averii mele atunci cand o sa imi numarati banii si o sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o sa vedeti. Cand am vandut tot sau cand s-a terminat. Sau s-ar putea sa fac altceva. Sa las unei fundatii tot!"

"Lasand fundatiilor tot, sper ca aceia care raman sa faca exact treaba cum consider eu sa o fac. De altfel, incep deja sa fac. Pentru ca aici nu am absolut niciun sprijin din niciun punct de vedere, mai mult decat atat, prostia romaneasca se manifesta peste tot. Noi avem pentru diferite segmente banii acestia de la Bruxelles, si pentru invatamant si pentru scoli. Imposibil de ajuns la ei, imposibil de facut ceva.", a spus Tiriac.

In interviul din Capital, Ion Tiriac a mai dezvaluit faptul ca detine 350 de masini in colectia sa si ca ultima, un Porsche 918 Spyder, l-a costat 860.000 de euro.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies