Gest senzational inainte de Campionatul Mondial! Romania a donat 10 000 de euro pentru un jucator din Tonga

Gest senzational inainte de Campionatul Mondial! Romania a donat 10 000 de euro pentru un jucator din Tonga

Incasarile de la amicalul Romania - Tonga au ajuns la Sione Vaiomounga, rugbystul tongalez de la Stiinta Baia Mare care a fost diagnosticat cu insuficienta renala.

Romania a pierdut cu 21-16, insa rezultatul a contat mai putin in fata unei mize mult mai importante. Veniturile rezultate in urma partidei de pe stadionul Arcul de Triumf au ajuns la Sione Vaiomounga. Prezent si el la Bucuresti pentru partida, Sione a oferit momente emotionante inaintea startului de meci, cand a iesit alaturi de jucatorii celor doua echipe si a fost aplaudat de tot stadionul.

„Rugbyul este un sport de echipa, de aceea suntem datori sa ne ajutam un coleg aflat in suferinta. Sione are un meci greu de dus, poate cel mai greu pe care viata ti-l poate da si am dorit sa ii aratam ca suntem alaturi de el. In plus, lectia de viata pe care acesta ne-o da este impresionanta. Ori de cate ori va fi nevoie lumea rugbyului va strange randurile si isi va onora jucatorii aflati in suferinta”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

La Romania - Tonga au asistat aproape 5000 de oameni care au contribuit prin achizitionarea biletului de intrare la suma de 10 000 de euro stransa pentru Vaiomounga.
 

Peste 10.000 de euro s-au adunat pentru Sione Vaiomunga in meciul ce a avut si scop caritabil dintre Romania si Tonga http://bit.ly/1irJ7Mg #RugbyRomania Tonga Rugby Union #RoadToRWC2015

Posted by romanian rugby federation on Monday, September 7, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies