Alibec va juca impotriva lui Radoi in turneul de la Abu Dhabi!

Abu Dhabi Denis Alibec Mirel Radoi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2009, 16:42
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2009, 16:44

Mijlocasul roman Denis Alibec, care evolueaza la echipa secunda a lui Inter Milano, a fost cooptat in lotul pe care tehnicianul Jose Mourinho va conta la turneul de pregatire din Adu Dhabi, in perioada 29 decembrie 2009 - 2 ianuarie 2010.

"La aceasta parte a pregatirii vor lua parte toti jucatorii echipei mari, cu exceptia lui Vid Belec si Joel Obi, dar au fost inclusi in lot si trei fotbalisti tineri: Denis Alibec, Giulio Donati si Alen Stevanovici", noteaza site-ul campioanei Italiei.

In cadrul turneului de pregatire din Asia, echipa la care evolueaza si capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, va avea programate doua antrenamente, in zilele de 30 si 31 decembrie, dar si unul la 1 ianuarie.

Acest stagiu de pregatire se va incheia pentru echipa milaneza cu un meci amical impotriva formatiei la care evolueaza fundasul roman Mirel Radoi, Al Hilal, ce este programat in data de 2 ianuarie 2010, de la ora 18.45, la Riad. Revenirea in Italia pentru componentii lotului echipei Inter Milano este programta imediat dupa acest meci amical

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!