GALERIE FOTO Aflată într-o relație cu un antrenor de fitness, fosta soție a lui Arturo Vidal 's-a întors' la fotbalist. Imaginile surprinse cu cei doi la plajă

Maria Teresa Matus Arturo Vidal Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 19:42
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 20:24

Arturo Vidal și Maria Teresa Matus au fost căsătoriți timp de zece ani, căsnicia lor încheindu-se în 2019.

Năcută în 1987, frumoasa originară din Chile are aproape un milion de urmăritori pe contul de Instagram are o activitate intensă pe rețelele de socializare, fizicul său spectaculos fiind un punct de atracție pentru admiratori.

Arturo și Maria Teresa au trei copii împreună, pe Alonso, Elisabetta și Emiliano. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu trei ani, cei doi păstrează o relație decentă pentru copii, iar de curând au fost în vacanță împreună.

În prezent, fosta soție a jucătorului lui Inter Milano și-a refăcut viața alături de Camilo Huerta, antrenor de fitness și profesor de educație fizică, din Chile.

De cealaltă parte, Arturo Vidal are o relație cu Sonia Isaza. Focoasa columbiană este un cunoscut model de fitness în țara sa natala, care a reușit să devină cunoscută pe plan mondial datorită rețelelor de socializare. Atât de cunoscută, încât contul secundar al Soniei are 226.000 de urmăritori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!