VIDEO Acuzat de trafic de droguri, fotbalistul a fost filmat încercând să mituiască polițiștii ruși! Și-a înjunghiat vărul în 2020

Quincy Promes Spartak Moscova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 13:40
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 13:46

Problemele se țin lanț de Quincy Promes (31 ani), fostul jucător al lui Ajax Amsterdam, care are probleme serioase cu legea. 

Quincy Promes a fost transferat de Spartak Moscova de la Ajax Amsterdam în februarie 2021, după ce rușii au plătit 8.5 milioane de euro în schimbul său. Jucătorul se află din nou în centrul atenției, după încă o problemă cu legea. Promes a fost filmat încercând să mituiască niște polițiști ruși. 

Aflat la o secție de poliție din oraș, acolo unde doi dintre prietenii săi au fost arestați după ce au fost prinși conducând după ce au consumat alcool și droguri. 

Quincy Promes, filmat încercând să mituiască polițiști 

Pe internet a apărut un clip în care Quincy Promes a fost surpris încercând să îi convingă, țipând, pe polițiștii ruși. Din imagini se vede cum jucătorul olandez are o atitudine amenințătoare față de autorități, însă nu a reușit să îi convingă. 

Prietenii lui Promes au petrecut noaptea în închisoare, iar vestea nu a surprins foarte mult în contextul în care fostul jucător de la Ajax are deja un istoric de probleme cu legea. 

Olandezul, investigat pentru trafic de droguri și după ce a fost acuzat că și-a înjunghiat vărul 

Quincy Promes (30 ani) a fost pus sub investigație, fiind acuzat nu doar de tentativă de omor, ci și de trafic de droguri. Winger-ul transferat de gruparea rusă în urmă cu un an de la Ajax a fost acuzat în 2020 de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat un văr. 

Pe lângă asta, De Telegraaf informează că neerlandezul este investigat și pentru trafic de droguri și apartenență la o organizație criminală, după ce familia sa ar fi investit într-un transport de până la 4 tone de cocaină, interceptate de poliție în aprilie 2020. 

Quincy Promes, condamnat după ce și-a înjunghiat vărul

Jucătorul de 31 de ani, care a pledat nevinovat "pentru tentativă de omor involuntară", trăieşte în Rusia şi nu a asistat la decizia tribunalului, iar o cerere de extrădare este considerată de acuzare încă "prematură".

Atacantul olandez a afirmat că este "decepţionat" de acest verdict şi va face apel, conform anunţului făcut de avocatul Robert Malewicz pentru agenţia olandeză de presă ANP.

Quincy Promes era acuzat că şi-a înjunghiat vărul într-un picior la o petrecere aniversară în iulie 2020, în timpul izbucnirii unui conflict legat de un colier dispărut.

Tribunalul a explicat că a luat în considerare faptul că suspectul era un jucător profesionist şi o personalitate publică la momentul luării deciziei.

Procurorul, care ceruse iniţial doi ani de închisoare, a exclus în cele din urmă acuzaţiile de tentativă de omor, din lipsă de probe.

Jucătorul mai este anchetat, totodată, din luna mai pentru că ar fi importat mai multe sute de kilograme de cocaină, în special prin portul belgian Anvers.

Promes, care a înscris 7 goluri în 50 de selecţii pentru naţionala Olandei, a disputat EURO 2020 cu echipa sa, dar nu a mai fost convocat de atunci. El a mai trecut în cariera sa pe la Sevilla FC, Ajax Amsterdam (2019), Twente şi Spartak Moscova (2014-2018).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!