VIDEO Absolut șocant! Iranienii au omorât un tânăr după ce a sărbătorit eliminarea naționalei de la Mondial: „A fost împușcat în cap!”  

Iran Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:27
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:28

Prezența Iranului la Campionatul Mondial din Qatar a adus multe controverse, în special în contextul a ceea ce se întâmplă în țară, existând multe proteste în acest sens. 

Naționala Iranului a fost eliminată de la Campionatul Mondial după ce s-a clasat pe locul al treilea în clasament, în urma înfrângerii cu SUA, scor 0-1, având 3 puncte acumulate în grupe. După ce jucătorii au fost amenințați de autoritățile iraniene în urma refuzului de a cânta imnul în primul meci al grupului, după meciul cu SUA a avut loc o tragedie șocantă. 

Un tânăr iranian a fost omorât de autoritățile iraniene după ce a ieșit să sărbătorească înfrângerea cu Statele Unite, după cum informează ONG-ul Iran Human Rights, ce are sediu în Oslo, scrie Mundo Deportivo. 

Un tânăr de 27 de ani, ucis de autoritățile iraniene 

După moartea șocantă a Mashei Amini, torturată și insultată de autorități, care au arestat-o pentru că nu purta corect hijab-ul, autoritățile iraniene au oferit un nou moment șocant. Un tânăr de 27 de ani, Mehran Samak, a fost ucis de polițiști după ce a ieșit în stradă să se bucure de înfrângerea și eliminarea naționalei de la Mondial. 

„Numele lui era Mehran Samak. A fost împușcat în cap de către autoritățile statului când a ieșit să sărbătorească înfrângerea Iranului la Campionatul Mondial în Bandar Anzali, seara trecută, așa cum au făcut-o mulți din țară. Avea doar 27 de ani. 

Organizația de Medicină Legală a Republicii Islamice refuză să returneze corpul lui Mehran Samak familiei sale în ciuda faptului că o mulțime de oameni s-au adunat în afara clădirii pentru a-i sprijini”, se arată în anunțul făcut pe pagina de Twitter Iran Human Rights, acolo unde apar și filmări cu tânărul ucis, dar și cu oamenii strânși pentru a protesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!