FOTO A sărbătorit cu stil! Bolidul cu care Cristiano Ronaldo a apărut la antrenament după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie 

Manchester United Aston Martin Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 20:37
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 20:50

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile, motiv pentru care a sărbătorit cu stil.

La începutul săptămânii, starul portughez a fost fotografiat în timp ce se îndrepta spre antrenamente într-o nouă mașină, un Aston Martin DBS Superleggera, evaluat la aproximativ 240.000 de euro. 

Manchester United se pregătește pentru returul din optimile Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid. În meciul din Spania, scorul a fost 1-1. 

Record istoric pentru Ronaldo 

Datorită celor trei goluri reușite în partida cu Tottenham din campionat, starul portughez a stabilit un nou record, devenind cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 807 reușite. 

Fotbalistul celor de la Manchester United l-a depășit pe Joosef Bican, care avea 805 goluri reușite în perioada 1931-1955. 

Colecție impresionantă de mașini

Într-unul dintre episoadele show-ului în care protagonistă este Georgina Rodriguez este prezentată și colecția impresionantă de mașini a starului portughez, evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro.

Cel mai scump automobil pe care îl deține Cristiano Ronaldo este un Bugatti Centodieci, un model exclusivit care costă în jur de 10 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!