Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez masini Cristiano Ronaldo Virale

GALERIE FOTO Colecția impresionantă de mașini a lui Ronaldo, dezvăluită în documentarul I Am Georgina. Cât costă bolizii starului portughez

Documentarul I Am Georgina, lansat pe Netlflix pe 27 februarie, a devenit foarte popular la nivel intarnațional.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 18:41
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 19:25

Într-unul dintre episoadele show-ului este prezentată colecția impresionantă de mașini a starului portughez, evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro.

Cel mai scump automobil pe care îl deține Cristiano Ronaldo este un Bugatti Centodieci, un model exclusivit care costă în jur de 10 milioane de euro.

Bugatti Centodieci are un motor de 8 litri și aproape 1.600 de cai putere, putând ajunge la 100 km/h in 2,4 secunde. Viteza maxima care poate fi atinsă este de 380 km/h.

Printre mașinile pe care le mai deține Cristiano Ronaldo se află și Veyron, Chiron și La Voiture Noire de la Bugatti, un Mercedes de 700.000 de euro, un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și un McLaren Senna. 

Trecutul Georginei, scos la suprafață de rudele ei!

Unchiul Georginei Rodriguez, Jesus Hernandez, a trecut la atac la adresa nepoatei sale, făcând dezvăluiri din trecutul ei, inclusiv despre familia ei.

„Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi, pentru că nu trăim în luxul în care trăiește ea. Nu i-am cerut nimic niciodată. Am sunat-o o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo. 

Eu am fost cel care le-am ajutat pe Georgina și sora ei, le-am cumpărat haine, le-am plătit curentul și apa. Am făcut totul. Georgina a locuit cu mine în timpul adolescenței sale, până când cumnatul meu a fost trimis înapoi în Argentina. 

Nu ne-a spus nimeni că Jorge a murit. Nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: 'Ai cea mai rea femeie alături de tine, dacă vrei detalii, caută-mă, îți voi spune'”, a spus Jesus Hernandez, citat de The Sun. 

Modifică setările cookies