A picat WhatsApp! Milioane de oameni sunt afectati. Ce s-a intamplat

Stiri A picat WhatsApp! Milioane de oameni sunt afectati. Ce s-a intamplat
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Ianuarie 2020, 19:31
Data actualizarii: Duminica 19 Ianuarie 2020, 19:35

Europa este cea mai afectata regiune.

Cele mai mari probleme are aplicatiei sunt in Europa, dar si o parte din Asia si America de Sud se confruta cu perturbari severe.

Aplicatia a picat in aceasta dupa-amiaza si milioane de utilizatori din intreaga lume au intampinat probleme. Unii utilizatori au primit acest mesaj: "Numarul dumneavoastra de telefon nu mai este inregistrat pe WhatsApp pe acest telefon. Acest lucru se poate intampla pentru ca l-ai inregistrat pe un alt telefon. Daca nu ati facut acest lucru, verificati numarul de telefon pentru a va autentifica din nou in cont."

Sute de perrsoane au reactionat pe Twitter despre problema aplicatiei. Un utilizator a scris: "Nu pot posta imagini si nici nu pot trimite stickere pe WhatsApp.", "Acel moment cand veniti pe Twitter doar pentru a afla ca nu doar WhatsApp-ul tau are probleme.", "Ce este in neregula cu WhatsApp? Nu pot posta imagini video si note vocale."

Un incident major s-a petrecut in martie anul trecut, cand mai multi utilizatori au avut probleme cu aplicatia aproape o zi intreaga. Peste 500 de milioane de oameni folosesc aceasta aplicatie in fiecare zi.

In 2019, aplicatia a suferit 6236 de ore de intrerupere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!