A picat WhatsApp! Milioane de oameni sunt afectati. Ce s-a intamplat

A picat WhatsApp! Milioane de oameni sunt afectati. Ce s-a intamplat

Europa este cea mai afectata regiune.

Cele mai mari probleme are aplicatiei sunt in Europa, dar si o parte din Asia si America de Sud se confruta cu perturbari severe.

Aplicatia a picat in aceasta dupa-amiaza si milioane de utilizatori din intreaga lume au intampinat probleme. Unii utilizatori au primit acest mesaj: "Numarul dumneavoastra de telefon nu mai este inregistrat pe WhatsApp pe acest telefon. Acest lucru se poate intampla pentru ca l-ai inregistrat pe un alt telefon. Daca nu ati facut acest lucru, verificati numarul de telefon pentru a va autentifica din nou in cont."

Sute de perrsoane au reactionat pe Twitter despre problema aplicatiei. Un utilizator a scris: "Nu pot posta imagini si nici nu pot trimite stickere pe WhatsApp.", "Acel moment cand veniti pe Twitter doar pentru a afla ca nu doar WhatsApp-ul tau are probleme.", "Ce este in neregula cu WhatsApp? Nu pot posta imagini video si note vocale."

Un incident major s-a petrecut in martie anul trecut, cand mai multi utilizatori au avut probleme cu aplicatia aproape o zi intreaga. Peste 500 de milioane de oameni folosesc aceasta aplicatie in fiecare zi.

In 2019, aplicatia a suferit 6236 de ore de intrerupere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies