GALERIE FOTO A fost acuzată că și-a accidentat iubitul tenismen făcând sex excesiv, acum rupe tăcerea: „Mi-au mai reproșat asta!”

Melissa Satta Matteo Berrettini Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 17:53
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 19:39

Melissa Satta (37 ani) formează un cuplu cu Matteo Berrettini (27 ani). 

Modelul, care este și prezentatoare, a acordat un interviu în Vanity Fair în care vorbește despre relația pe care o are cu tenismenul italian, amintindu-și și de fostul său soț, jucătorul trecut și pe la FC Barcelona, Kevin Prince Boateng. Recent, Melissa a fost „acuzată” că și-a accidentat partenerul cu „exces de sex” și a fost întrebată despre acest lucru. 

Răspunsul Melissei Satta când a fost întrebată de accidentarea lui Berrettini 

Răspunsul prezentatoarei a fost unul pe măsură, reamintind că a fost acuzată de aceleași lucruri și când era căsătorită cu Boateng. 

„Păcat că e o accidentare în același loc ca în 2021, când nu îl cunoșteam. Însă în orice caz, chiar trebuie să răspund la așa ceva? O dată m-au atact și când eram cu fostul soț, care suferea de pubalgie, spunând că făceam prea mult sex și că asta era cauza problemelor sale fizice. 

Ne place să ne distrăm împreună, ieșim la cine sau karaoke, dar și să petrecem timp acasă, când el se antrenează eu lucrez. Sunt nemțoaică, cina e la 7 seara, copilul meu se culcă la 9. La 10 sunt sub pături, urmărind un film. Dacă vrei să ieși seara cu mine în mijlocul săptămânii nu merge. 

Suntem ca orice cuplu. Am fost 10 ani cu fostul meu soț și nu am făcut niciodată mai puțin sex. Depinde cum stabilești relația, dacă lucrezi la ea sau o lași doar să treacă”, a declarat Melissa conform marca.com

În ceea ce privește diferența de vârstă de 10 ani, Melissa a declarat: „am multă experiență, însă și el are multă responsabilitate. Există bărbați de 50 de ani, garantez, care nu știu ce înseamnă un compromis. Tenisul la nivelul la care îl practică el înseamnă o viață plină de sacrificii și nu știam asta până nu am citit cartea Open a lui Andre Agassi”.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!