A doua suspendare din istoria Ligii I: portarul Craiovei a primit 16 etape dupa ce l-a BATUT pe Mihaita Plesan!

Mihaita Plesan CS U Craiova Universitatea Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Ianuarie 2014, 18:50
Data actualizarii: Vineri 24 Ianuarie 2014, 18:44

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Portarul de rezerva al FC Universitatea Craiova, Aurel Preda, zis 'Gogoasa', a fost suspendat pentru 16 meciuri si amendat cu 9.000 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, dupa incidentele de la finalul partidei cu CS Universitatea Craiova (etapa a 13-a).

Andrei Preda (24 de ani) a avut la finalul partidei un conflict cu mijlocasul echipei CS Universitatea Craiova Mihaita Plesan, dar si cu Silvian Cristescu, team-managerul clubului finantat de Primaria Craiovei.

Preda este fost membru al galeriei Universitatii avand tatuat versurile imnului Universitatii Craiova, "Cantec pentru Oltenia".

Aceasta este a 2-a cea mai mare suspendare din fotbalul romanesc, dupa cea primita de Ionel Ganea in 2007 (22 de etape).

"Am aflat de suspendare si normal ca nu-mi convine. Sunt si surprins pentru ca din ce stiu nici Plesan, nici Cristescu, nu au facut memorii. Inseamna ca Politia Comunitara e cea care m-a reclamat, iar tot cei de acolo mi-au dat si amenda 9.000 de lei. Dar tot ce conteaza in acest moment este ca a venit domnul Condescu, de acum va fi liniste. Am sa fac apel, dar daca pedeapsa nu va fi redusa, atunci imi ramane sa ma pregatesc deja de Liga 1", a declarat Aurel Preda la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!