Moment URIAS pe Bernabeu! Cristiano Ronaldo se pregateste de clipe emotionante! Fanii Realului nu au mai vazut asta de 8 ani:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 18:40
Moment URIAS pe Bernabeu! Cristiano Ronaldo se pregateste de clipe emotionante! Fanii Realului nu au mai vazut asta de 8 ani:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Spaniolii de la Marca anunta ca Real Madrid pregateste o ceremonie speciala si emotionanta pentru meciul de sambata cu Granada.

Aceasta partida va fi prima a Realului pe Santiago Bernabeu de cand Cristiano Ronaldo a devenit Balonul de Aur pe 13 ianuarie. Iar cei de la Real Madrid pregatesc un eveniment cu adevarat emotionant cu aceasta ocazie - va fi prima data cand fanilor Realului le va fi prezentat Balonul de Aur din 2006 incoace, cand l-a castigat Fabio Cannavaro.

Spaniolii de la Marca anunta ca Real a depus eforturi importante pentru acest eveniment, ce va fi similar cu prezentarea noilor achizitii, insa nimic a aparut pe internet pana acum ca sa deconspire planurile oficialilor Realului.

Pana cand Cristiano Ronaldo va aparea cu Balonul de Aur pe gazonul de pe Bernabeu, prestigiosul trofeu este expus in muzeul Realului pe care mii de fani viziteaza in fiecare zi.

Dupa partida de sambata cu Granada, trofeul va fi dus de Cristiano Ronaldo la Madeira unde va fi expus in muzeul lui Cristiano, deschis recent de starul portughez.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies