GALERIE FOTO A divorțat de el după ce a intrat la închisoare, fiind acuzat de viol, acum i-a transmis un mesaj de ziua lui: „M-am gândit dacă să postez!” 

Joana Sanz Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Mai 2023, 08:55
Data actualizarii: Duminica 07 Mai 2023, 08:56

Dani Alves (40 ani) și-a sărbătorit ziua de naștere în închisoare, acolo unde se află de pe 20 ianuarie.

Fotbalistul brazilian a fost închis pe 20 ianuarie, fiind acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. Dani Alves a rămas în închisoare, după ce și-a schimbat versiunea asupra faptelor petrecute de patru ori. 

Astfel, Joana Sanz, cea cu care se căsătorie în 2017, a decis să divorțeze de el, motivată fiind și de infidelitatea lui Dani Alves. Cazul său se judecă în continuare și după ce i-a fost refuzată închisoarea la domiciliu, brazilianul și-a serbat ziua de naștere în spatele gratiilor. 

Mesajul Joanei Sanz pentru Dani Alves de ziua lui 

Pe data de 6 mai Dani Alves a împlinit 40 de ani și deși a divorțat de el, Joana nu a uitat de acest lucru și a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, mesaj pe care l-a analizat mult înainte de a-l posta. 

„Astăzi este ziua uneia dintre cele mai importante persoane din viața mea. M-am gândit mult dacă să postez sau nu asta pentru că oamenii nu au empatie și datorită dragostei care depășește o relație, însă o fac. 

Mi-ar plăcea să sărbătorim aniversarea de 40 de ani cu una dintre nebuniile mele, vreun costum absurd sau un joc de bubble football, dacă ar fi să dau ca exemplu ultimii ani. Nu s-a putut din cauza unei erori care a costat extrem de scump, însă am încredere că se va lămuri totul în curând. Continui să fiu aici și voi fi mereu, în altă formă, dar prezentă. #dragostenecondiționată”, a scris Joana în Instastory-ul postat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!