A castigat peste 20 de milioane de euro la loto, dar a ramas fara vreun cent! Motivul incredibil pentru care o femeie a pierdut toti banii

A castigat peste 20 de milioane de euro la loto, dar a ramas fara vreun cent! Motivul incredibil pentru care o femeie a pierdut toti banii

Visul castigului la loto este unul impartasit de foarte multe persoane. 

O femeie in varsta de 40 de ani ar fi putut sa se bucure de o avere uriasa, insa visul i-a fost spulberat dintr-un motiv prostesc. 

Aceasta a castigat la loterie peste 20 de milioane de euro, dar nu a putut face dovada ca este castigatoare si a ramas fara suma impresionanta de bani pe care ar fi trebuit sa o incaseze. 

Potrivit jurnalistilor de la Mirror, americanca si-ar fi pus hainele la spalat in timp ce biletul la loto se afla intr-unul dintre buzunare. Astfel, hartia s-a deteriorat si nu a mai putut fi folosita pentru revendicarea premiului. 

Femeia a mers la magazinul de unde a cumparat biletul si a povestit ce s-a intamplat, iar managerul magazinului a verificat inregistrarile video si a observat-o pe tanara in timp ce isi cumpara tichetul. 

Din pacate pentru ea, insa, conform regulamentului, premiul nu poate fi acordat decat in schimbul unor fotografii fata-verso cu biletul castigator.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies