GALERIE FOTO A avut o aventură cu starul lui Chelsea, iar acum le „cumpără cina” unor jucători din Serie A! Modelul pentru adulți a dat din casă 

Paola Saulino Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 13:42
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 13:42

Paola Saulino (32 ani) a devenit cunoscută după ce a dezvăluit că a avut o aventură cu un jucător de la Chelsea. 

Deși nu a dezvăluit numele fotbalistului de la gruparea londoneză, Paola a spus că a avut o aventură cu el, fără ca iubita jucătorului să știe. Paola Saulino este fană înfocată a lui Napoli, iar de anul trecut a început să își vândă pozele necenzurate pe cel mai popular site pentru adulți. 

Mai mult, Paola a dezvăluit că a ajuns să câștige aproape 3 milioane de lire sterline pe an din pozele și conținutul explicit. Modelul trăiește în Roma, iar în cel mai recent interviu nu s-a sfiit să recunoască faptul că încasează mai mulți bani decât unii dintre jucătorii profesioniști de la ea din țară. 

Modelul care „le cumpără cina” fotbaliștilor din Serie A 

Paola Saulino a dezvăluit că s-a întâlnit cu jucători care evoluează în Serie A, iar unora dintre ei chiar ea le-a plătit consumația la întâlniri. 

„Câștig mai mult decât jucătorii din Serie A. Nu mai mult decât cei mai mari, dar uneori întâlnesc jucători tineri care nu sunt la cluburile de top din campionat și mă distrez trimițându-le numele în grupul meu de WhatsApp la fantasy. Sunt singura femeie de acolo, pe lângă 14 bărbații, care îmi sunt prieteni apropiați și le scriu lucruri de genul: 'hei, băieți, sunt în Ibiza, iau cina și e aici acest jucător, e bun?' doar de distracție. 

Ei verifică ce salariu au și deseori câștig mai mult decât ei, mă face să râd. 

Ultima dată când am ieșit cu băieți din Serie A, le-am oferit multe gin-uri. Era unul care a jucat pentru Fiorentina și un altul care a jucat la Verona în acea perioadă. Au stat la masa mea în timp ce luam cina cu prietenele mele, au comandat multe băuturi și a venit nota de plată, ospătarul mi-a adus-o mie și am plătit eu totul, ei erau beți, e o poveste amuzantă”, a spus Paola conform Daily Star

Mai mult, modelul recunoaște că probabil are parte de o popularitate atât de mare și datorită pasiunii pentru fotbal, fiind surprinsă pozându-se în tricourile echipelor de top: „Probabil mă plac pentru că îmi place să vorbesc despre fotbal. Sunt suporteri și vor să mă vadă dezbrăcată și plătesc pentru asta, e ușor. 

Suporterii lui Napoli sunt probabil cei mai nebuni fani ai mei, vor să port tricoul echipei și fac asta cu mândrie. Dar dacă altcineva vrea să mă vadă îmbrăcată în alt tricou, ar fi plăcerea mea. Am diferite tricouri acasă, inclusiv cu Barcelona, Real Madrid, Roma, Chelsea”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!