GALERIE FOTO Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo face senzație pe un site pentru adulți, dar e revoltată că nu este lăsată să cumpere o echipă de fotbal  

Daniella Chavez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 12:54
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 12:41

Daniella Chavez este model de origine din Chile, despre care presa internațională a scris că s-a iubit cu Cristiano Ronaldo în urmă cu mai mulți ani. 

Tânăra activează pe cea mai cunoscută platformă pentru adulți, acolo unde postează conținut explicit. Daniella este obsedată de echipa sa de suflet, O'Higgins, fiind dispusă să cumpere clubul chilian. Mai mult, modelul a anunțat că strânge bani prin intermediul site-ului pentru adulți fix pentru a achiziționa clubul. 

Daniella Chavez spera să strângă 10 milioane de dolari pentru a achiziționa clubul, iar până în prezent a reușit să strângă 8 milioane de dolari, ultimele 3 milioane strângându-le în cinci zile. Chiar ea a anunțat lunea trecută că avea în conturi 5 milioane de dolari. 

Postează fotografii pentru adulți, dar vrea să investească într-un club de fotbal 

Daniella a reușit să strângă 8 milioane de dolari, dar după cum a anunțat chiar ea pe contul de Twitter, i s-a transmis că nu poate achiziționa clubul, din cauză că a criticat conducerea pe rețelele de socializare. 

„Am strâns 8 milioane de dolari...dar văd azi la știri că cei din conducerea lui O'Higgins nu vor să îmi vândă..pentru că i-am criticat pe rețelele de socializare. Dacă fac o treabă proastă, e clar că o să îi critic. 

Ricardo Abumohor a spus că clubul este la vânzare și aș prefera ca clubul să rămână pe mâna unor oameni din regiune. L-a pus la vânzare și acum, că vreau să cumpăr, mă refuză. Credeam că e mai serios domnul ăsta și sunt sigură că pot face mai multe pentru club”, a scris pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!