GALERIE FOTO "A avut noroc în viață, ce zeiță!". Partenera lui Mick Schumacher și-a răsfățat fanii cu o serie de imagini în lenjerie 

Laila Hasanovic Formula 1 mick schumacher Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2024, 18:43
Data actualizarii: Vineri 08 Martie 2024, 19:06

În vara anului trecut, fiul lui Michael Schumacher a făcut publică relația pe care o are cu Laila Hasanovic.

La momentul respectiv, Mick Schumacher și modelul danez au publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar pe un iaht sărutându-se, fotografie la care au primit numeroase comentarii de felicitare. 

În trecut, daneza de 23 de ani l-a avut partener pe Jonas Wind, în prezent la VfL Wolfsburg. 

De curând, Laila a postat câteva fotografii în care apare îmbrăcată într-un set de lenjerie alb, dezvăluind că se pregătește pentru un show de prezentare de modă.

Traseul lui Mick Schumacher 

Mick Schumacher a avut o ascensiune impresionantă spre Formula 1. Ca o paranteză, acesta obișnuia să concureze în copilărie sub un nume fals, "Mick Betsch", pentru ca lumea să nu-l privească drept fiul lui Michael Schumacher. Tatăl său a fost de 7 ori campion mondial în F1.

Schumacher Jr a devenit campion în Formula 2, în 2020. Anterior, el reușise să câștige și titlul mondial în Formula 3.

Aceste performanțe i-au asigurat un loc în echipa Haas. El a pilotat pentru americani în 2021 și 2022. În cele două sezoane a concurat în 43 de curse și a obținut 12 puncte.

În 2022, Mick s-a clasat pe locul 16 din 20, în clasamentul piloților. Toate cele 12 puncte le-a obținut în sezonul precedent. Chiar dacă începuse să fie din ce în ce mai constant, Haas a decis să nu-i prelungească contractul.

Așa a ajuns Mick Schumacher la Mercedes AMG, unde ocupă în prezent poziția de pilot de rezervă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!