EXCLUSIV „Nu. Până aici!” Ciprian Marica, reacție tranșantă după imaginile revoltătoare cu ministrul Sportului: „Rușinos!”

Ciprian Marica Eduard Novak Imn Romania Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 10:44
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 10:47

Ciprian Marica a comentat imaginile în care Eduard Novak, ministrul Sportului, este provocat să cânte imnul României, însă nu cunoaște versurile.

Din articol

Fostul internațional român a rămas fără replică în momentul în care a văzut imaginile cu ministrul Novak.

„Fără cuvinte... Rușinos. Iartă-mă, dar nu ai ce să spui. E rușinos și trist. Cumplit de trist să vezi un ministru al României, al Sportului... atunci nu ne mai mirăm de ce auzim imnul secuilor la echipa națională... pe al României nici nu-l știm”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

„Până aici!”

Marica a comentat și evenimentul cotroverast petrecut la Campionatul Mondial de hochei pe gheață, când mai mulți componenți ai naționalei României au cântat imnul Ţinutul Secuiesc.

„Vreau să spun că nu sunt aici să promovez ura. Am tot respectul pentru comunitatea maghiară din România. Nu despre asta este vorba, nu instig la ură împotriva ungurilor și a Ungariei, doar condam lucruri care nu ar trebui să se întâmple și din păcate se întâmplă de la cel mai înalt nivel, de la oameni care reprezintă țara.

Niciodată nu mi-a trecut prin cap că la mine în țară o echipă nu ascultă imnul național și nu are sentimentul acela... și că astfel de lucruri sunt tolerate. Nu. Până aici! Putem accepta și respectăm minoritățile, însă ca ele să ne facă regulile la noi acasă și să umilească românii, cu asta nu sunt de acord”, a mai spus Marica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!