GALERIE FOTO A apărut "Micul Monstru" care vrea să-l bată pe "Hulk din Iran". Cine e și cum arată luptătorul care îl amenință pe Sajad

Hulk din Iran Micul Monstru Sajad Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:42
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:55
Iranianul Sajad Gharibi a primit o nouă provocare după ce încleșatarea cu Martyn Ford a fost anulată

Almat Bakhytovich e originar din Kazahstan și se autointitulează un maestru în MMA și sambo. Bodybuilderul e înalt de 1,75 m, dar cântărește peste 120 kg și postează pe Instagram clipuri în care își etalează pachetele de mușchi. 

Cine e Almat. "Micul Monstru" 

Supranumit "Titanul Kazah", Almat a postat recent pe Instagram un filmuleț în care îi lansează o provocarea directă lui Hulk din Iran. "Sajad, aştept un contract. Sunt maestru la MMA şi maestru la combat sambo. Să luptăm Sajad! Nu tu Hulk, tu, Sajad", a postat kazahul urmărit de peste 30.000 de fani pe Instagram.

Produs de marketing foarte bun pentru promotorii plecați la vânătoare de personaje din sporturile de contact, Hulk din Iran ar putea să accepte provocarea lui Almat după ce duelul din ring cu Martyn Ford a fost anulat.  

Meciul pe reguli de box dintre Martyn Ford și iranianul Sajad Gharibi nu a mai avut loc deși confruntarea era generatoare de mulți bani pentru promotori și pentru cei doi luptători. Afișul era unul ofertant pentru că britanicul e supranumit "Cel mai înfricoșător om din lume", în timp ce iranianul a devenit cunoscut datorită supranumelui Hulk din Iran. Așadat, și bursele erau ofertante. 

Hulk din Iran, inferior lui Martyn Ford?

Lupta din ring trebuia să se desfășoare în celebra O2 Arena de pe Wembley, dar organizatorii au realizat că meciul nu are cum să fie unul echilibrat. În consecință au apelat la un tertip pentru a le comunica fanilor luptelor de contact anularea galei: Martyn Ford (39 de ani, 2,04 m) a anunțat că nu mai vrea să lupte cu "Hulk" pentru că iranianul nu i-ar fi făcut față. "Mi-era teamă să nu se sinucidă după eventuala înfrângere", spunea Ford, în presa tabloidă din Marea Britanie. 

După ce au circulat pe internet mai multe fotografii cu Hulk din Iran pe internet, imagini care-l avantajau, jurnaliștii din Anglia au scris că pozele erau realizate în photoshop.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!