FOTO Victor Hănescu lansează campioni la academia lui. Dovada că fostul tenismen a pus pe picioare un proiect de succes

Victor Hanescu Academia Victor Hănescu Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 18:03
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 18:14

Fostul nr.26 mondial a pus pe picioare o fundație solidă pentru viitorul tenisului românesc. 

Academia de Tenis Victor Hănescu (AVH), sub conducerea directă a fostului tenisman de performanță Victor Hănescu, locul 26 ATP - cea mai înaltă poziție din carieră -, continuă să fie o forță majoră în dezvoltarea sportului românesc, oferind tinerilor talentați platforma necesară pentru a atinge excelența.

Implicarea directă a lui Hane a fost decisivă

Victor Hănescu, cunoscut pentru cariera sa de succes în tenis, nu doar că oferă expertiză de primă mână, dar și inspiră tinerii sportivi prin implicarea sa activă în toate aspectele academiei. Fiecare tânăr care se antrenează la AVH beneficiază de experiența și cunoștințele acumulate de Hănescu în cariera sa internațională.

Hane și echipa de specialiști 

La Academie, alaturi de Victor Hănescu se află oechipă de specialiști, antrenori, experți în pregătire fizică, mental coaching, emotional coaching și nutriție, care, împreună, contribuie la crearea celor mai bune programe pentru dezvoltarea tinerilor sportivi. Această abordare integrată asigură dezvoltarea completă a sportivilor, nu doar pe teren, ci și în afara acestuia.

Burse pentru tinerii talentați, încă din 2018

Încă din anul 2018, Academia de Tenis Victor Hănescu susține tinerii sportivi talentați oferind burse de merit sportivilor talentati. Aceste burse acoperă costurile necesare pentru atingerea performanței și includ sesiuni de tenis, atât în grup cât și individuale, pregătire fizică, mental coaching și emotional coaching, evaluări periodice, planuri de turnee și acoperirea a minim 10 turnee pe an.

Rezultate remarcabile. Sportivii cursieri confirmă

Rezultatele nu au întârziat să apară. Cezar Crețu, care colaborează cu Academia din 2019 (locul 1200 ATP la momentul respectiv), a urcat până pe locul 320 ATP și a câștigat recent turneul de la Satu Mare 25K. Radu Turcanu (124 ITF) și Ștefan Haita (75 ITF), care sunt la Academie din 2018, au avut șansa de a merge împreună cu Victor Hănescu la Australian Open.

Anul acesta, Ștefan Haita a jucat la Roland Garros și joacă la Wimbledon, însoțit de mentorul său, Victor Hănescu.

Declarațiile lui Cezar Crețu

“Experiența mea cu Academia Victor Hănescu a fost extraordinară și decisivă pentru progresul meu în tenis. Academia nu este doar un loc de antrenament, ci un mediu complet dedicat dezvoltării sportivilor. Faptul că Victor Hănescu este implicat direct în antrenamente și îndrumarea noastră este un mare avantaj. El nu doar că ne oferă sfaturi tehnice, dar și împărtășește din experiența lui valoroasă de fost jucător de top.

Echipa de specialiști este fantastică! Avem antrenori foarte bine pregătiți, dar și experți în pregătire fizică, mental coaching și emotional coaching. Acest mix de antrenamente ne ajută să fim complet pregătiți, atât fizic cât și mental, pentru competițiile la care participăm.

Bursele oferite de academie au fost esențiale pentru mine. Ele mi-au permis să mă antrenez în condiții excelente și să particip la turnee internaționale, ceea ce a fost crucial pentru progresul meu. Fără aceste burse, ar fi fost mult mai dificil să urc în clasamentul ATP.”

Academia Victor Hănescu: Un magnet pentru sportivii din întreaga lume

Academia de Tenis Victor Hănescu atrage sportivi de toate vârstele din diverse țări, oferindu-le programe specifice și individualizate care răspund nevoilor fiecăruia. Programele de antrenament sunt adaptate pentru a dezvolta atât abilitățile tehnice cât și capacitatea mentală și fizică a sportivilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!