Ce greșeală a făcut Adi Mutu la CFR Cluj. Victor Pițurcă: ”Nu era primul!”

Adi Mutu CFR Cluj Victor Piturca Superliga Adi Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 18:01
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 18:00

Adi Mutu a fost antrenor la CFR Cluj în perioada ianuarie 2024 - aprilie 2024.

Tehnicianul a demisionat după ce ardelenii au fost eliminați din Cupa României de Corvinul Hunedoara. CFR Cluj a fost umilită atunci în sferturi cu 0-4. Între timp, hunedorenii au și câștigat competiția, după ce au trecut în finală de Oțelul Galați la loviturile de departajare (2-2, 3-2 d.l.d.).

Ce greșeală a făcut Adi Mutu la CFR Cluj. Victor Pițurcă: ”Nu era primul!”

Ultima dată antrenor la Universitatea Craiova în ianuarie 2020, Victor Pițurcă a evidențiat că Mutu a greșit în momentul în care a demisionat de la CFR Cluj după umilința din Cupa României.

”(n.r. Îl vedeți pe Adrian Mutu ca selecționer al României?) Mutu avea un traseu bun, dar a dat puțin înapoi după rezultatele de la CFR Cluj. Chiar a făcut o greșeală pentru că și-a dat demisia. Nu era primul antrenor care a pierdut de o asemenea manieră (n.r. Corvinul - CFR Cluj 4-0).

El trebuia să treacă peste astfel de momente. Nu ești un bărbat adevărat dacă renunți!”, a spus Victor Pițurcă, potrivit DigiSport.

La CFR Cluj, Adi Mutu a bifat 11 apariții pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 1.64 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Victor Pițurcă știe cine ar putea fi o soluție pentru postul de selecționer al României

Fostul tehnician a evidențiat că Rădoi ar fi o soluție pentru națională, dar a adus aminte de faptul că antrenorul a ”clacat” în ultimul mandat. Mirel Rădoi a rezistat doi ani la prima reprezentativă.

”Nu mă pricep, cei care aleg sunt foarte importanți. Pe ei trebuie să-i întrebați. Ar fi o soluție, dar el a clacat”, a spus Victor Pițurcă, potrivit aceleiași surse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!