Sporturi

Veste proasta inaintea Mondialelor: Catalina Ponor nu mai poate concura. La 28 de ani, Ponor spera insa la JO de la Rio, in 2016

Catalina Ponor, cea mai experimentata gimnasta romana, nu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor incepe pe 23 octombrie. Tripla campioana olimpica nu stie daca va putea merge la JO de la Rio.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2015, 20:02
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 20:11

Tripla campioana olimpica Ponor, ajunsa la 28 de ani, nu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Glasgow, dupa ce s-a confruntat in ultima perioada cu o accidentare. Sportiva medaliata cu argint si la Londra, in 2012, s-a lovit luna trecuta la un antrenament si nu s-a putut reface complet pentru competitia care va avea loc in Scotia.

Catalina Ponor va fi inlocuita in lotul Romaniei de Andreea Munteanu, cea care li se va alatura Larisei Iordache, Dianei Bulimar, Laurei Jurca, Anamariei Ocolisan si Siliviei Zarzu.

Ponor a revenit in activitate luna trecuta in cadrul bilateralului Romania - Franta, castigat de gimnastele noastre.

"Era un ajutor mare pentru echipa Romaniei, dar e important ca ea sa fie refacuta complet si sa ne ajute in competitiile importante de anul viitor", a declarat Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, pentru Mediafax.

Catalina Ponor a mai castigat de-a lungul carierei 7 medalii de aur la Campionatele Europene, dar si numeroase mendalii de argint si bronz.

Modifică setările cookies