Un sportiv de AUR a fost internat de urgenta la dezalcoolizare! Drama despre care suferea nu era cunoscuta de nimeni

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 19:36

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Ian Thorpe (31 de ani), de 5 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, a fost internat într-un spital din Sydney pentru a fi supus unui tratament de dezalcoolizare si a scapa de depresie, probleme cu care se confrunta de mai mult timp, informeaza cotidianul Herald Sun.

Potrivit familiei lui Thorpe, inotatorul a fost internat miercuri seara, dupa ce în aceasta saptamana s-a ranit in urma unei caderi. El va ramane în spital pentru dezalcoolizare si pentru a fi tratat împotriva depresiei.

Ian Thorpe a fost vazut ultima data la un eveniment sportiv în acest an, la Australian Open. "Parea vesel, dar se plangea de dureri permanente cauzate de o accidentare mai veche la spate", mentioneaza jurnalul australian.

În autobiografia publicata anul trecut, Thorpe a descris problemele sale. "Nici macar familia mea nu stie ca am petrecut o mare parte din viata luptandu-ma cu ceea ce pot descrie doar ca fiind o depresie cumplita", a notat el.

Mediafax

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies