Ucraineanul Oleksandr Usyk a vorbit despre Vladimir Putin la conferința după victoria cu Anthony Joshua! Cum l-a descris pe liderul rus 

Oleksandr Usyk Anthony Joshua Vladimir Putin Sporturi
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 22 August 2022, 09:26
Data actualizarii: Luni 22 August 2022, 09:28

Oleksandr Usyk (35 ani) l-a învins pe Anthony Joshua (32 ani) într-un rematch disputat în Arabia Saudită, sâmbătă seară.

Ucraineanul a ieșit victorios în urma deciziei arbitrilor după cele 12 runde disputate, păstrându-și astfel titlurile WBA, IBF și WBO, cărora le-a adăugat și The Ring championship, centura campionului mondial. La conferința de presă de la finalul meciului, Usyk a fost întrebat despre situația din Ucraina, acolo unde încă se desfășoară războiul pornit de Rusia în luna februarie. 

Usyk a fost pe front, alături de ucraineni, iar la un moment dat nu era sigur dacă se va putea lupta cu Anthony Joshua sau nu, însă s-a antrenat în Polonia și a primit sprijinul președintelui Zelensky de a merge să reprezinte țara, dar și al primarului din Kiev, Vitali Klitschko. 

Mesajul lui Oleksandr Usyk pentru Vladimir Putin 

Oleksandr Usyk i-a transmis clar un mesaj președintelui Putin, pe care l-a descris în două cuvinte: „Această luptă a fost foarte importantă pentru țara mea. Centurile se întorc în Ucraina, Ucraina a câștigat. Viitorul țării mele este că vom câștiga. Ucrainenii nu renunță niciodată, întotdeauna merg până la final, întotdeauna câștigă. 

(n.r. despre Putin) Tot ce arată o face pentru a demonstra că este puternic, însă nu este. Altfel, nu ar fi nevoie să arate cât este de puternic, cât este de mare. În realitate, este foarte slab”, a spus ucraineanul citat de talkSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!