Sporturi

Tragedie în lumea sportului! Un om și-a pierdut viața într-un accident la raliul de la Brașov

Un bărbat, spectator la etapa 4 de Promo Speed Challenge care se desfăşoară duminică lângă municipiul Braşov, a fost accident mortal de un model Lamborghini Huracan care a ieşit în decor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 15:54
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 16:03

„În timpul desfăşurării manşelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături.

Conducătorul auto este în stare de şoc, dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD Braşov”, informează un comunicat transmis de către organizatori, Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, potrivit Agerpres.

De asemenea, organizatorii au mai transmis că regretă incidentul, iar cursa a fost anulată.

Reprezentanţii IPJ Braşov au transmis că victima a primit îngrijiri medicale, încercându-se resuscitarea, însă cadrele medicale au trebuit să declare decesul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc incidentul, a mai comunicat IPJ Braşov.

Modifică setările cookies