Trădarea anului în sportul românesc! David Popovici a semnat cu Dinamo

david popovici CS Dinamo csa steaua Sporturi Trădarea anului din sportul românesc! David Popovici s-a transferat de la Steaua la Dinamo
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 22:41
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 22:59

CSA Steaua a primit o lovitură grea.

David Popovici a plecat de la echipa Armatei și s-a transferat la CS Dinamo, deși era ofertat de mai multe cluburi din America. Popovici a fost prezentat deja la noul său club, luni seară.

”Super-transferul anului. Înotătorul David Popovici a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României. 

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu”, a anunțat Dinamo, într-un comunicat oficial.

Imediat după, Asociația Steliștilor 1947, grupare ce sprijină, în principal, echipa de fotbal a Stelei, a reacționat la aflarea veștii plecării lui David Popovici la marea rivală.

„Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. Ne întrebăm oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască? 

Ce face oare departamentul de marketing al clubului pentru a aduce venituri și imagine pentru club, ca astfel de situații să nu aibă loc? Ce face domnul comandant pentru dezvoltarea infrastructurii pentru sport a clubului? 

-0 promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști 

-0 promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii 

-0 campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă! 

Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!!!”, a fost mesajul postat de AS47 pe Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!