Tenis De Masa campionatul european de tenis de masa Sporturi

GALERIE FOTO The Show Must Go On! Naționala feminină s-a calificat la Campionatul European de la Malmo

Echipa tricoloră e multiplă campioană europeană și medaliată în concursul pe echipe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:11
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:22

Echipa feminină de senioare a României, vicecampioana europeană, este calificată la turneul final de anul următor. 

În etapa recentă a grupei A1, lotul condus de antrenoarea Mihaela Șteff a învins categoric Turcia, scor 3-0, așa cum au făcut-o și în primul meci de la București. 

Și fetele, și băieții la Europeanul de la Malmo

Intrată prima la masa de joc, Adina Diaconu a adus primul punct cu Ozge Yilmaz, scor 3-1 (11-5, 11-4, 8-11, 11-8), iar Bernadette Szocs a câștigat în minimum de seturi cu Sibel Altinkaya, 3-0 (12-10, 11-3, 11-8). â

Fără a prelungi durata duelului, Andreea Dragoman a reușit să revină de la 0-2, în al treilea meci, și să o învingă pe Ece Harac cu 3-2 (6-11, 9-11, 11-6, 11-9, 11-5).

O calificare la Campionatul European la care au mai contribuit sportivele Elizabeta Samara, Irina Ciobanu și antrenorul Viorel Filimon.

De asemenea, evenimentul a fost marcat și de întâlnirea dintre președintele FRTM, Cristinel Romanescu, și președintele federației din Turcia, Oktay Cimen, care au asistat la meciul dintre cele două naționale. 

  • Toate informațiile despre drumul naționalelor spre Campionatul European din Malmo și programul tuturor meciurilor, pe site-ul FRTM---> https://bit.ly/3RLpvTA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!