Sporturi

VIDEO Susținătorul lui Putin joacă bine mersi în NHL: a egalat performanța marelui Wayne Gretzky, dar a fost huiduit de fani!

Hocheistul rus Alex Ovechkin, câștigător al Cupei Stanley și cel mai bun marcator din campionatul nord-american, este foarte apropiat de dictatorul de la Kremlin.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 15:05
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 15:10

Alexander Ovechkin, starul rus al echipei Washington Capitals, a marcat al 40-lea său gol în actuala ediţie a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă, duminică, în meciul pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Dallas Stars (scor 2-3), scrie Agerpres.

Acesta este al 12-lea sezon din NHL în care Ovechkin înscrie cel puţin 40 de goluri, jucătorul lui Capitals egalându-l astfel pe legendarul hocheist canadian Wayne Gretzky, care a reuşit aceeaşi performanţă în cariera sa, mai precizează sursa citată.

Ovechkin despre Putin: ”El este președintele meu”

Câştigătorul Cupei Stanley 2018 nu şi-a ascuns niciodată sprijinul pentru preşedintele Vladimir Putin, nici după invazia Rusiei.

"El este preşedintele meu. Dar am mai spus-o, nu fac politică. Sunt un sportiv. Sper că toate acestea se vor termina curând. Este o situaţie dificilă pentru ambele părţi", a declarat recent Ovichkin.

La ultimul meci din NHL, hocheistul rus a fost huiduit de spectatori.

Modifică setările cookies