Socant. Se intampla in Brazilia, cu 10 zile inaintea JO: soacra lui Bernie Ecclestone a fost rapita din propria casa, gangsterii ii cer 30 milioane $ rascumparare magnatului

Socant. Se intampla in Brazilia, cu 10 zile inaintea JO: soacra lui Bernie Ecclestone a fost rapita din propria casa, gangsterii ii cer 30 milioane $ rascumparare magnatului

Au mai ramas 10 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio, insa in Brazilia lucrurile nu stau deloc cum trebuie. Sportivii se plang de conditiile proaste, politistii sunt in greva, iar gangsterii rapesc oameni din propriile case!

Presa engleza face un anunt soc cu doar cateva zile ramase pana la startul Jocurilor Olimpice. Autoritatile braziliene sunt in alerta din pricina unor grupari care ar pregati atentate, dar si din cauza gangsterilor.

Publicatia The Sun scrie astazi ca soacra magnatului britanic Bernie Ecclestone, patronul Formulei 1, a fost rapita din casa ei din Sao Paolo. Gangsterii ii cer lui Ecclestone 30 de milioane de $ pentru a o elibera pe Aprecida Schunc (67 de ani), mama sotiei acestuia, Fabiana Flosi (39 de ani).

Jurnalistii brazilieni ai publicatiei Veja noteaza si ei ca rapitorii sunt in contact cu Ecclestone.

In Brazilia, sute de persoane sunt rapite anual de gangsteri care cer s ume de rascumparare.

Bernie Ecclestone a cunoscut-o pe Fabiana Flosi in 2009, la MP de la Interlagos, unde aceasta lucra ca marketing director.

La acea vreme, Ecclestone, care avea 79 de ani, a divortat de Slavica Radic pentru a se casatori cu frumoasa brazilianca, care are cu aproape mai bine de 40 de ani mai putin decat el.

Ecclestone este al patrulea cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 3.2 miliarde de lire sterline.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies