Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, declarații halucinante: „Aș încasa un glonț pentru Putin!”

Bernie Ecclestone Formula 1 Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 14:25
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 14:33

Antipatizat de o lume întreagă după ce armata rusă a invadat Ucraina, Vladimir Putin, președintele Rusie, încă mai găsesște susținători în rândul unor occidentali.

Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, a declarat de curând că ar fi fericit „să încaseze un glonț” pentru Vladimir Putin.

Bernie Ecclestone a mai susținut că războiul din Ucraina nu a fost declanșat în mod intenționat de președintele rus.

Nu este prima oară când Ecclestone vace declarații controversate și se plasează de partea președintelui rus. În 2016, acesta stârnea revoltă după ce spunea că Putin este „omul care ar trebui să conducă Europa”.

„Ceea ce face Putin este ce crede el că este cel mai bine pentru Rusia. Sunt absolut sigur că acum ar vrea să nu fi declanșat toată această afacere, dar nu a început ca un război”, a mai spus Ecclestone în emisiunea „Good Morning Britain” de pe ITV.

Rusia susține că a cucerit orașul uncrainean Lisiciansk și că „a eliberat” regiulea Lugansk

Rusia a declarat că a cucerit oraşul Lisiciansk, din estul Ucrainei, şi întreaga regiune Lugansk, transmite duminică AFP, care citează Ministerul Apărării rus.

Ministrul apărării „Serghei Şoigu l-a informat pe comandantul şef al forţelor armate ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, despre eliberarea republicii populare Lugansk”, se menţionează într-un comunicat al Ministerului Apărării rus, citat de agenţiile de presă ruse.

Forţele ruse şi separatiste din estul Ucrainei au obţinut controlul total al oraşului Lisiciansk, a relatat agenţia de stat rusă TASS, care citează Ministerul Apărării de la Moscova, informează şi Reuters.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!