SEXISM la cote inimaginabile in sport. Jurnalista trimisa sa se ocupe de FILMELE PENTRU ADULTI. "Agresorul" a fost concediat pe loc

SEXISM la cote inimaginabile in sport. Jurnalista trimisa sa se ocupe de FILMELE PENTRU ADULTI. "Agresorul" a fost concediat pe loc

O jurnalista sportiva din Statele Unite a fost victima unui derapaj sexist din partea unui coleg de breasla.

Maria Taylor (33 de ani) e una dintre cele mai cunoscute reporterite de peste Ocean, ocupandu-se in principal de meciurile de baschet din NBA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rookie Night Feels ✨#MNF

A post shared by Maria Taylor (@mariataylor) on

Fiind trimisa sa acopere in premiera o partida de fotbal american, Maria s-a trezit in centrul unui scandal cu tenta sexuala. Ce s-a intamplat? Pe Twitter, un comentator radio din Chicago, Dan McNeil, s-a intrebat retoric, remarcand tinuta sexy la care a apelat Maria Taylor: "E reporter la un meci din NFL sau hostesa la premiile AVN (Adult Video News)?"

Pusa in fata acestei provocari, jurnalista i-a raspuns cu diplomatie. "Daca vrei sa continui cu comentariile sexiste la adresa mea, urmareste te rog emisiunea de maine NBA Countdown". Cea mai dulce razbunare pentru Maria a venit insa de la sefii lui Dan McNeil, care a fost concediat imediat.

Citeste si:NBAMaria Taylor
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situații dramatice în țară, din cauza pandemiei. O familie bolnavă de Covid-19 a rămas cu bunica moartă în casă
BRAT

Modifică setările cookies