Red Bull Four 2 Score revine în România în această vară cu o competiție inedită de fotbal 4 la 4

Red Bull Four 2 Score Romania Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:19
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:29

Red Bull Four 2 Score revine în România în această vară cu o competiție inedită de fotbal 4 la 4

Red Bull Four 2 Score, o competiție inovatoare de fotbal 4 la 4, care provoacă jucătorii amatori de fotbal să-și arate abilitățile de strategie și viteză pe teren revine în România în această vară.

Este al doilea an în care jucători amatori, atât bărbați, cât și femei din întreaga lume își demonstrează abilitățile și luptă să-și reprezinte țara în finala mondială care va avea loc la RB Leipzig, în Germania.

Red Bull Four 2 Score este conceput special pentru jucători și fani ai fotbalului de atac. Este un joc solicitant, care nu lasă loc de ezitare. Fiecare echipă, formată din 4 membri și o rezervă, joacă meciuri de câte 10 minute, fără pauze și fără portar. Golurile marcate în primul și-n ultimul minut se contorizează dublu, pentru a crește miza jocului și adrenalina.

Structura turneului este deschisă jucătorilor amatori și include 3 etape de calificare, la București (1 iunie), Iași (8 iunie), Cluj Napoca (15 și 16 iunie), în cadrul Sports Festival, și finala națională, la București (23 iunie).

Regulmentul și mai multe informații despre competiție sunt disponibile aici: https://www.redbull.com/ro-ro/events/four-2-score/

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!