Încă o lovitură grea pentru Cătălin Cîrjan! Arsenal a făcut anunțul după ce Rapid a renunțat la el

Catalin Cirjan Arsenal Rapid Stranieri Cătălin Cîrjan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:08
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:08

Arsenal a anunțat în cursul zilei de luni lista jucătorilor cărora nu le vor mai fi prelungite contractele.

22 de nume se regăsesc pe lista întocmită de ”Tunari”, fiind incluși atât jucători de la prima echipă, cât și juniori sau jucătoare de la echipa de fotbal feminin.

Cătălin Cîrjan, OUT de la Rapid

Totuși, un singur nume iese în evidență, cel al lui Cătălin Cîrjan, fotbalistul care sezonul trecut s-a aflat în curtea Rapidului.

Cătălin Cîrjan nu a reușit să se impună sub comanda italianului Cristiano Bergodi și, chiar dacă a avut un start de sezon promițător alături de giuleșteni, fotbalistul a fost trecut repede pe banca de rezerve și a prins foarte puține minute.

Fotbalistul a ajuns la Arsenal în 2019 și și-a făcut junioratul la gruparea londoneză. În vara trecută, Arsenal l-a cedat pe Cătălin Cîrjan la Rapid, unde mijlocașul de 21 de ani a prins 19 meciuri. În tricoul giuleștenilor, Cîrjan a contribuit doar cu o pasă decisivă, iar la finalul acestei stagiuni, Dan Șucu a decis să nu activeze clauza de transfer definitiv.

Se pare, însă, că mijlocașul nu va mai continua nici la Arsenal, astfel că rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul fotbalistului adus cu surle și trâmbițe în Giulești.

Ce este interesant este faptul că pe site-ul specializat în transferuri, Transfermarkt.com, data de expirare a contractului lui Cătălin Cîrjan la Arsenal este 30 iunie 2025.

  • Cătălin Cîrjan este cotat de către Transfermarkt la aproximativ 400.000 de euro.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!