Propunere revoltatoare a unui sef din Formula 1! "Sa infectam toti pilotii cu coronavirus!" Motivul din spatele declaratiei

Formula 1 coronavirus Sporturi Propunere revoltatoare a unui sef din Formula 1! "Sa infectam toti pilotii cu coronavirus!" Motivul din spatele declaratiei
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 15:52
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 15:58

Oficialul a venit cu o idee nebuneasca.

Helmut Marko, seful echipei Red Bull, a declarat ca si-a sfatuit pilotii sa fie infectati cu coronavris, cat timp sezonul este suspendat, anunta BBC.

Acesta a spus ca atat pilotii, cat si juniorii ar trebui sa fie adusi intr-o adunare numita de el "coronavirus camp", unde sa fie raspandita infectia. El crede ca astfel ar deveni imuni si ar fi pregatiti pentru startul sezonului. Pana acum, nu exista nicio dovada medicala care sa sustina aceasta imunitate.

Helmut Marko si-a motivat propunerea si prin faptul ca pilotii au o imunitate ridicata si nu ar fi afecati grav de Covid-19.

"Ei sunt toti barbati tineri si puternici, cu o sanatate buna. In acest fel, ei ar fi pregatiti in orice moment sa ia startul. Avem 4 piloti de Formula 1 si 8 sau 10 juniori, iar ideea era sa organizam o adunare pentru a raspandi infectarea", a spus seful echipei Red Bull, conform sursei citate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!