Sambata 01 Septembrie 2012, 13:19

PREMIERA in artele martiale din Romania! Fiul marelui actor George Mihaita este prima centura neagra in Jiu Jitsu Brazilian!


	PREMIERA in artele martiale din Romania! Fiul marelui actor George Mihaita este prima centura neagra in Jiu Jitsu Brazilian!

Comentatorul ProTV si Sport.ro, Tudor Mihaita, este primul roman care obtine centura neagra in Jiu Jitsu Brazilian.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Liderul Absoluto, Tudor Mihaita, a fost promovat ieri seara de catre instructorul sau, Eddie Kone (centura neagra sub Royler Gracie), la centura neagra in Brazilian Jiu Jitsu. Dupa aproape 10 ani de practicare a acestei arte martiale, Tudor este prima persoana din Romania care obtine aceasta gradatie.

Fiul marelui actor are rezultate si ca antrenor, clubul sau din Bucuresti, Absoluto BJJ, avand 5 titluri de campioni europeni si 2 titluri de campioni mondiale in Jiu Jitsu Brazilian, dar si un palmares foarte bun in MMA, cu 9 victorii si 2 infrangeri.

"BJJ-ul este arta martiala in care gradatiile se obtin foarte greu. Cea mai inalta distinctie se obtine in medie dupa 8-12 ani. Am inceput practicarea BJJ-ului in urma cu aproape 10 ani si obtinerea centurii negre parea un lucru imposibil de realizat. Insa am avut un drum de la care nu m-am abatut si visul mi s-a indeplinit. Aceasta realizare se datoreaza in primul rand colegilor de club de la Absoluto cu care m-am antrenat in toti acesti ani, iar apoi comunitatii din Romania care ne-a stimulat printr-o concurenta sportiva", a declarat Tudor Mihaita in exclusivitate pentru www.sport.ro

Marele actor George Mihaita, s-a declarat mandru de fiul sau: "Stiu cat de mult inseamna aceasta centura neagra pentru Tudor. Pana la urma e cel mai mare grad intr-o arta martiala si nu putini reusesc sa atinga acest nivel si sa se bucure de munca de-o viata. Sunt foarte fericit pentru el si ii urez succes, la fel cum a avut si pana acum".

Citeste si:
2 comentarii
  • 1 2012
    Nu-i adevarat Cristian Migovan are centura neagra in BJJ de mai bine de 3 ani si este produsul scolii braziliene Nova Uniaò....
  • 1 2012
    Andrei Felicitari!...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT