O noua sala polivalenta va fi construita in Romania! Guvernul a aprobat proiectul: "Este cea mai mare investitie dupa 1990!"

O noua sala polivalenta va fi construita in Romania! Guvernul a aprobat proiectul: "Este cea mai mare investitie dupa 1990!"

Guvernul a aprobat proiectul.

O noua sala Polivalenta va fi construita in Romania - Guvernul Romaniei a aprobat proiectul pentru o sala cu 5.000 de locuri la Pitesti, costul de constructie urmand sa fie de 21 de milioane de euro.

"Stimati pitesteni,

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi, prin Hotarare, indicatorii tehnico-economici pentru constructia Salii Polivalente din Pitesti.

Este o bucurie imensa pentru mine aceasta veste, dupa ani de eforturi sustinute si drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect si nu numai. Urmeaza ca acum Compania Nationala de Investitii sa inceapa procedurile prevazute de lege pentru demararea investitiei. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adauga 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcari corespunzatoare si a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construita sala care va avea pana in 5.000 de locuri.
Aceasta este cea mai mare investitie care este realizata in Pitesti dupa 1990!

Mai avem si alte proiecte similare depuse la Guvern si vestile bune vor continua" a scris primarul Pitestiului, Cornel Ionica, pe pagina sa de Facebook.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies