PRIMELE FOTOGRAFII cu Polivalenta de 138 de milioane euro care va fi construita langa National Arena! Proiectul a fost aprobat astazi

Bucurestiul va avea in cel mult trei ani o noua Sala Polivalenta de 20.000 de locuri, la cele mai inalte standarde, asigura primarul Gabriela Firea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019, 18:30
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2019, 20:49

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat astazi demararea unui proiect de construire a unei noi Sali Polivalente, cu o capacitate de 20.000 locuri, la o investitie de 138.000.000 euro!

Noua Polivalenta va fi construita langa National Arena, anunta primarul Gabriela Firea.

  • PRIMELE FOTOGRAFII cu Polivalenta de 138 de milioane euro care va fi construita langa National Arena! Proiect a fost aprobat astazi

"Realizarea unei sali polivalente reprezinta un proiect deosebit de important, asteptat de toti bucurestenii si nu numai. Este vorba despre constructia unei Sali Polivalente de mare capacitate, cca 20.000 de locuri, care sa gazduiasca competitii sportive de cel mai inalt nivel, precum si concerte sau alte evenimente culturale. Odata finalizat, acest obiectiv de investitii va avea o contributie majora in cresterea atractivitatii turistice a Bucurestiului, prin includerea acestuia in calendarul international al manifestarilor artistice si sportive. Dupa cum stiti acest proiect a parcurs o adevarata epopee, noi fiind practic pusi in situatia de a lua totul de la capat, dupa ce licitatia initiata in anii trecuti a trebuit sa fie anulata din pricina contestatiilor", a spus Gabriela Firea.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!