Numai el putea sa apara asa ;) Cum s-a imbracat Floyd Mayweather pentru "meciul meciurilor" din America: FOTO
Luni 05 Februarie 2018, 10:16

Numai el putea sa apara asa ;) Cum s-a imbracat Floyd Mayweather pentru "meciul meciurilor" din America: FOTO

Finala SuperBowl de azi-noapte a adunat milioane de urmaritori. Intre ei, si nume mari din sportul american si nu numai.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

O multime de vedete si-au facut aparitia la SuperBowl, meciul meciurilor pentru americani. Vulturii din Philadelphia s-au impus in fata rivalilor de la New England Patriots cu 41 la 33.

SuperBowl nu este, insa, doar despre fotbalul american, ci un eveniment colosal in jurul caruia graviteaza milioane de dolari din publicitate. Iar unde este publicitate sunt si nume mari.

La finala de azi-noapte si-au facut aparitia personaje precum Floyd Mayweather, Gareth Southgate, Benjamin Mendy ori Eugenie Bouchard.

Cumva previzibil, una dintre cele mai excentrice aparitii i-a apartinut lui Floyd Mayweather. Fostul pugilist, care a adunat sute de milioane de dolari in cariera sa, a aparut imbracat ca un gangster de film. Cu o blana de cateva mii de dolari si bijuterii incrustate cu diamante, Mayweather a furat toate privirile.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT