Sporturi

FOTO Luptătorul care s-a îngrășat 20 kg în 10 zile și vrea să lupte cu Mark Zuckerberg

Galele UFC sunt transmise ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 20:41
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 21:00

Patrick Pimblett este un nume care nu spune nimic. Paddy the Baddy este însă unul dintre cei mai faimoși tineri din Liverpool. Poartă părul tuns precum celebrii săi concitadini, The Beatles, cântă muzică de galerie și tocmai a câștigat primul său meci important în UFC.

Cu toate astea, Paddy nu pare să fie foarte intresat de viața sportivă și a reușit să pună pe el 20 kg în doar zece zile după ce a luptat în UFC.

Paddy The Fatty

De ce? "Pentru că îmi place să mănânc", a declarat englezul, iar procesul de îngrășare a început chiar la conferința de presă de după meci când a inghițit două pizza. Dieta? Tot ce poate să fie mâncat sau băut.

În cele zece zile a reușit să mănânce, după calculul său, cât patru adulți, iar burta sa și fața dolofană i-au adus porecla de Paddy the Fatty, adică Paddy Grăsuțul.

Pentru ca aventura lui Paddy să fie completă, în mai multe interviuri a declarat că își dorește să lupte cu Mark Zuckerberg, patronul Meta, pentru că ar fi cel mai mare meci din istorie.

Dincolo de glumele lui Paddy, englezul a anunțat că își dorește să deschidă o fundație care să hrănească toți tinerii săraci din Liverpool, “pentru că nimeni nu trebuie să fie flămând”.

Articol de Alexandru GANCI

Modifică setările cookies