VIDEO EXCLUSIV Lovitura s-a auzit în toată sala! K.O. brutal în UFC 276: „E un asasin!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 13:04
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 13:10

Gala UFC 276 s-a văzut pe PRO Arena și i-a pus față în față pe unii dintre cei mai puternici luptători.

Alex Pereira s-a luptat cu Sean Strickland, căruia nu i-a dat nicio șansă încă din prima rundă. Strickland a fost făcut K.O. de luptătorul brazilian în gala ce s-a desfășurat în Las Vegas. 

Sean Strickland, făcut K.O. de Alex Pereira în gala UFC 

Sean Strickland a rezistat până la primul asalt al brazilianului, care s-a petrecut cu două minute și 27 de secunde înainte de finalul primei runde. Pereira l-a lovit în plin în maxilar pe Strickland, iar în momentul în care pumnul său a atins fața adversarului s-a auzit în toată sala, impactul fiind unul pe măsură. 

Spectatorii pot fi auziți ovaționând, iar utilizatorii de pe rețelele de socializare au „explodat” la vederea clipului. 

La câteva ore de la luptă, Sean Strickland a postat un clip pe rețelele de socializare în care a vorbit despre duelul cu Alex Pereira, pe care l-a felicitat și l-a numit „asasin”. 

„E un rahat. Am încercat să îl lovesc pe unul dintre cei mai buni kickboxeri din lume. Problema a fost că, în timpul primului asalt am gândit: 'Lupta asta va fi ușoară, voi câștiga în trei runde!' Și dintr-o dată m-au prins. Felicitări lui Alex, e un asasin. 

Le mulțumesc antrenorilor, îmi pare rău că nu am reușit să câștig. Fanilor le mulțumesc pentru sprijin. Va durea pentru un timp, însă vom merge înainte”, a fost reacția lui Strickland. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!