Intamplare INCREDIBILA in Spania! Mai multe sportive au fost premiate cu vibratoare! "Am incercat sa le ascund dupa trofeu" Ce s-a intamplat

Spania Elisabeth Sado squash trofeu vibrator Sporturi Intamplare INCREDIBILA in Spania! Mai multe sportive au fost premiate cu vibratoare! "Am incercat sa le ascund dupa trofeu" Ce s-a intamplat
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2019, 22:03
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2019, 22:07

Decizia a declansat un scandal imens in Spania.

Campionatul Asturiei de squash si-a desemnat castigatoarele, insa acestea au fost socate de decizia organizatorilor. La finalul competitiei, patru sportive castigatoare au primit din partea oficialilor premii mai putin obisnuite.

Pe langa clasicele trofee, fetele au primit cate un vibrator, doua seturi de epilare si un aparat de ras electric. In schimb, castigatorii din concursul masculin au primit numai trofee.

"Suntem socate si afectate. Nu mi-am imaginat vreodata ca voi primi un cadou atat de sexist. Am incercat sa le ascund dupa trofeu la festivitatea de premiere", a spus Elisabeth Sado, una dintre castigatoare.

Dupa reactia sportivelor, organizatorii au lansat un comunicat in care isi cereau scuze, spunand ca nu au intentionat sa le jigneasca pe cele patru castigatoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!