Imaginea zilei: Catalina Ponor a plecat la Rio cu perna de acasa :) Loturile de canotaj si gimnastica au plecat la Jocurile Olimpice

Sportivii romani au plecat cu noaptea in cap la Rio. La 28 de ani, Catalina Ponor, portdrapelul Romaniei in Brazilia, este la a 3-a Olimpiada.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2016, 08:47
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2016, 21:37

Catalina Ponor s-a pregatit de drumul lung cu avionul pana in Brazilia - si-a adus o perna de acasa. La 28 de ani, Ponor este la a 3-a Olimpiada, dar spune ca "varsta este doar un numar" si ca se simte in forma maxima pentru lupta pe medalii.

"Eu nu imi propun sa ma intorc cu medalii, imi propun sa raman sanatoasa ca sa pot sa fac ce am de facut. Iar daca reusesc sa fac ce am de facut, vin si medaliile. Zilele astea m-am antrenat mai intens, sper sa raman sanatoasa ca sa pot sa prezint ce am pregatit."

"Nu am pregatit surprize, am tot spus ce vreau sa fac, incerc un sol mult mai greu. Eu voi concura la patru aparate. Nu este diferenta prea mare pentru mine intre Londra si Rio, am aceeasi maturitate, poate varsta sa fie, dar varsta este doar un numar. Sunt la a treia editie, a fost greu sa revin. Nu e usor sa te intorci dupa ani de pauza. Sunt trei ani in care pierzi din flexibilitate, din musculatura, din rezistenta, deci e mult de recuperat. Oricum, sunt mai slaba decat in 2012", a spus Catalina Ponor.

Loturile de canotaj si gimnastica artistica din Echipa Olimpica a Romaniei au plecat vineri dimineata, de pe Aeroportul International Henri Coanda, la Rio de Janeiro, pentru Jocurile Olimpice de vara, care se vor desfasura in perioada 5-21 august.

Cei 21 de sportivi si 2 rezerve care au plecat in Brazilia sunt: Constantin Adam, Vlad Dragos Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc, Toader Gontaru (canotaj, patru rame fara carmaci , 4-), George Alexandru Palamariu, Cristi Pirghie (canotaj, doi rame fara carmaci, 2-), Laura Oprea, Mihaela Petrila, Ioana Strungaru, Madalina Beres, Adelina Bogus, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Daniela Druncea si Irina Dorneanu (canotaj, opt rame cu carmaci, 8+), Iuliana Popa (canotaj, rezerva), Elena Lavinia Tarlea, Laura Oprea (canotaj, doua rame fara carmaci, 2-), Ionela Livia Lehaci, Gianina Beleaga (canotaj, dublu vasle, categorie usoara, L2x), Marian Dragulescu, Andrei Vasile Muntean si Catalina Ponor (gimnastica, toti la individual compus), Larisa Iordache (gimnastica, rezerva).
 

Modifică setările cookies