GALERIE FOTO Elena Chiriac a dezvăluit un moment impresionant. "A fost absolut magic"

Elena Chiriac kassandra rotariu Sporturi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 21:44

Elena Chiriac, fostă campioană la taekwondo și fostă concurentă la Survivor, a povestit un moment care a impresionat-o. 

De curând, frumoasa în vârstă de 23 de ani a fost prezentatoare la Gala Trofeelor Alexandrion. În cadrul podcastului Business Philosophy, Elena Chiriac a evidențiat episodul în care a premiat-o pe fiica fostului mare internațional Iosif Rotariu, Kassandra Rotariu, care a împlinit luna trecută 18 ani. 

Elena Chiriac a vorbit și despre întâlnirea cu alți mari sportivi ai României.

„Am premiat-o pe Kassandra Rotariu anul acesta la Gala Trofeelor Alexandrion și mi-a umplut sufletul de bucurie. A fost un moment absolut magic, este superb tot ce a făcut ea și e de admirat curajul cu care luptă.

Însă, pe locul întâi în acest top al premiilor care le-am prezentat este, chiar înainte lui David Popovici, Larisa Iordache sau Ianis Hagi, momentul în care l-am introdus pe scenă pe masestrul meu de la taekwondo WT, Constantin Apostol. 

A fost un sentiment de bucurie, de reușită, după atâția ani în care mi-a fost mentor să îi pot oferi și eu ceva să pot să-l invit pe scenă în fața publicului. A fost un moment și un sentiment absolut superb, mi-a plăcut la nebunie“, a povestit Elena Chiriac.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!